Anda dijemput ke Facebook fan page kami di Facebook fan page: RAR Fashion. Kami juga amat menggalakkan sebarang cadangan/ komen bagi memperbaiki mutu dan servis kami, terimakasih!

KESEMUA GAMBAR KAMI ADALAH MILIK RAR FASHION. ANDA DILARANG MENGAMBILNYA KECUALI AGEN BERDAFTAR & PARA PEMBORONG KAMI.


Related Posts with Thumbnails

Jualan Dbest, Bt Jalil (26-27 JUN 2010)


Wanitamelayu.com (WMC),forum popular di internet dengan pelbagai informasi dan terkenal di kalangan para pengunjung untuk membeli-belah secara online,kini akan mengadakan Jualan D'Best secara realiti di Dataran Penjaja, Stadium Nasional, Bukit Jalil.

Objektif Jualan ini adalah untuk memberi keyakinan kepada umum, bahawa Warga Peniaga Internet WanitaMelayu.com adalah komited dan bertanggungjawab dalam urusniaga, TIDAK berselindung dibalik tabir dan mereka adalah realiti dalam urusniaga. Warga Peniaga WanitaMelayu.com ingin membuktikan kepada umum bahawa urusniaga di eramaya adalah terjamin selamat.


Anda berpeluang membeli-belah secara nyata kali ini dan mengenali lebih dekat siapakah peniaga2 WMC yang terlibat.Pelbagai barangan seperi Pakaian Lelaki & Wanita,Tekstil,Produk Kesihatan & Kecantikan,Akeseori,Barangan Kanak2,Kraftangan,Makanan,Minuman & Banyak Lagi!!!


RAR FASHION juga tidak ketinggalan untuk menyertai Jualan Dbest ini. Jumpa kami di Booth #3.

Semua dijemput hadir dan kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda tidak kira anda Wanita atau Lelaki :-).


Jangan lepaskan peluang mendapatkan Aneka Produk D'Best WMC dengan D'Best Price.Ada pelbagai acara disediakan.Bawa keluarga,sanak saudara dan kawan2 sekali okay! :-)

No comments:

Post a Comment